Imaginație + Creație = Revelație

Realitatea, lumea în care trăiesc. Imaginația, lumea pe care o creez. Care e mai benefică? Avem nevoie de ambele? Simple întrebări, cu un răspuns greu de găsit. Ce se întâmplă când ambele sunt folosite în același timp? Va apărea o revelație. De mult am încercat să combin ambele lumi și doar zilele astea m-am decis că pot să fac din oameni simpli personaje fantastice. Voi începe cu o scurtă prezentare a „poveștii” și voi încheia cu prezentarea pe scurt a unui personaj, într-un stil diferit.

„ Omul apogeul creației? Cel mai complex organism viu? Cumva deținătorul celor mai mari secrete?

Chiar dacă oamenii sunt simplii ori complecși, cu aptitudini sau diferite abilități, toți sunt din aceeași specie. Printre aceștia încep să apară adevărații proscriși, cei care vor schimba lumea pe care o știm. Sunt ascunși printre noi, fac parte din societatea noastră, nimeni nu știe cine sunt cu adevărat, dacă sunt umani sau nu, dar singurul lucru știut e acela că sunt „speciali”, calitățile lor, depășesc bariera normalului. Existența lor este la fel de veche ca ceea a primilor oameni, dar puține date atestă acest lucru și a capacităților acestora. De ce nu au apărut în tot acest timp? De ce au decis să iasă acum la lumină? Schimbările care au loc la nivel planetar îi determină pe aceștia să se facă auziți? Sunt aceștia salvatorii sau distrugătorii lumii? Scopul lor nu se cunoaște încă, totul este un mister pentru omenire.

Puțini sunt cei care au supraviețuit unui contact, cu unul dintre acești proscriși. Știm doar că pot controla natura în moduri imaginare, lucru întâlnit numai în povești. În urma acestor mărturii am creat fișe și am început să facem cercetări, am format echipe speciale pentru capturarea sau eliminarea acestora. Următoarele rânduri sunt mărturia unuia dintre supravețuitori, fiind descris unul dintre proscriși.

„Ceea ce voi relata poate fi de domeniul științifico-fantasticului, dar totul este real. La prima vedere nu par a fi deosebiți de noi, doar îmbrăcămintea este mai „specială”, dacă aș putea spune așa. Acesta de care vă voi povesti poate controla apa, nu doar apa din mediu, ci și chiar apa din noi. Când ne am înfruntat cu el, am crezut că putem să-l capturăm, dar ne am înșelat în acestă privință. Nu știu dacă e chiar orb, deoarce are o eșarfă legată la ochi, lucru care ne ar fi dat nouă un avantaj.  Dar nu a fost așa, pentru că nici nu am reușit să facem vreo mișcare, lucru care nu pot să-l explic încă, iar el ne a eliminat pe rând cu câte o lovitură de sabie, cred că era o katană, lucru care nu pot să-l suțin din cauza vitezei pe care o avea acesta. Ceilalți din echipă nu au fost așa de norocoși ca mine…”

Ce vom putea face? Împotriva celor care pot controla elementele din natură. Au proscrișii puteri limitate? Sunt nemuritori? Toți pot mobiliza adversarii? Până nu vom strânge informațiile necesare nu vom avea cum să le facem față. Ce ne râmâne de făcut? ”


P. S. : O scurtă introducere într-o poveste care vreau să o continui, în scris sau prin desene, un lucru nehotărât la acest timp. Un univers paralel în care oamenii pot să controleze elemente ca focul, apa sau vântul. O simplă legătură între realitate și imaginație, nimic mai mult.

Personajul prezentat și desenat, este un exemplu, sau un posibil personaj în povestirea finală. Creat după propriul „tipar”.

Vrei să vezi cum ar fi să ai puteri? Vrei să ști ce element ai putea controla? Lasă o adresă de contact și îți voi trimite un chestionar, care mă va ajuta să îți dau viață într-un alt univers.

~ de IVA Ideas pe 20 august 2010.

Un răspuns to “Imaginație + Creație = Revelație”

  1. interesanta poveste 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: