Samurai X: Trust and Betrayal

Japonia, ultimii ani ai shogunatului, o poveste romantică și tragică din această perioadă.

Shinta un orfan vândut ca sclav, râmăne singurul supravețuitor dintre sclavi în urma atacului a unor bandiți, datorită lui Hiko, un samurai rătăcitor. Fiind un maestru a unui stil vechi de mânuire a sabiei, se hotărăște să-l învețe pe Shinta, schimbându-i numele în Kenshin, un nume demn de un samurai.

Cu trecerea anilor, Kenshin, acum un „criminal” în slujba revoluționarilor (manslayer), căpătă în urma unei lupte cu Kiyosato Akira, logodnicul lui Yukishiro Tomoe, prima jumătate din cicatricea în formă de X. Dupa lupta cu un asasin, trimis pentru al asasina pe Kenshin, acesta o întâlnește pe Tomoe, viitoarea nevasta a acestuia; atunci când este decoperit că este asasinul din umbră al revoluționarilor, iar viața îi este în pericol. Acum trimis într-o locație sigură și ținut ca un luptător de elită în rezervă, Kenshin va învăța ce înseamnă încrederea, dar și trădarea, atunci când va căpăta și celălaltă jumătate din cicatricea în formă de X.

P. S. : Începutul protagonistului din serialul anime, cu același nume, aceasta fiind o serie în patru acte, dezvăluind povestea din spatele cicatricei în formă de X.  Pe lângă asasinate, lupte la limită, vom avea parte de dramatism și tragedie; plus că vom avea ocazia să vedem cum se obișnuia în aceea vreme să se organizeze o revoluție și felul cum acționau ambele tabere: membrii shogunatului și revoluționarii.

Notă: 9.5/10

Reclame

~ de IVA Ideas pe 31 august 2010.

Un răspuns to “Samurai X: Trust and Betrayal”

  1. Tari desenele astea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: